De siste finalistene til TV showet i PBA World Series of Bowling IX. Jesper og Thomas kom seg med i PBA Cheetah Championship.

I PBA Cheetah Championship spilte både Jesper Svensson og Thomas Larsen seg til finaleplass. Sammen med dem skal australierne Jason Belmonte og Sam Cooley kjempe om 2 plasser til finalen.

Den siste turneringen i natt ble det 3 amerikanere og 1 australier. Mannen med den helt utrolige svingen Brandon Novak får kompani av EJ Tacket, Shawn Maldonado og Jason Belmonte.

I de 4 semifinalene som skal spilles på lørdag er spilleformatet som følger:
De spiller 1 serie. De 2 beste går til finale rett etterpå. I finalen spilles det 1 serie.

Utfyllende info under som utvides om du klikker på den.

PBA Scorpion Championship finale - Og vinneren ble...
PBA Chameleon Championship finale - og vinneren ble...
PBA Shark Championship finale - og vinneren ble...
PBA Cheetah Championship finale - og vinneren ble...

PBA World Championship

Det største eventet i PBA World Series of Bowling er PBA World Championship. Det regnes som et major event og har mye høyere premiepenger enn de 4 andre turneringene. Vinneren får med seg $60,000 (516,000NOK).

De spiller 1 serie mot hverandre i stegfinale. Jesper Svensson er 1. seedet og er den som skal bestemme hvilken profil som finalen skal spilles på.

PBA World Championship Finale - Søndag kl. 22:00

TV

Finalene vises kun i USA. Det vises direktesendt via ESPN3 som er en streamingkanal, og sendes på TV i opptak igjennom 4 søndager i desember.

Vi i Europa vil få problemer med å se ESPN3, med mindre du har lært hvordan armeneren gjør det (se link under). Trolig vil ikke PBA legge ut videoer på YouTube før etter nyttår.

I kjent stil er det nok flere som direktesender via Facebook. Et godt eksempel er Bowling Daily.

Hvordan kan man se ESPN i Skandinavia?