Annonsering

For å finansiere kostnader med nettstedet har det nå blitt implementert annonser. Dette sørger for at BowlingNytt kan fortsette å være et trygt og driftsikkert nettsted.
Det er helt valgfritt å benytte annonseblokkering, men håper du allikevel ønsker å hvitliste bnytt.no slik at sårt tiltrengte midler kommer inn.

VIKTIG: Annonsesettet er nytt og annonsene kan finne på å vise useriøse aktører. Det er ilagt et forbud mot å vise reklame for pengespill og lingnende, og det jobbes i bakgrunnen med å fjerne «Russian wifes» annonser.

Ser du en annonse som du mener ikke bør høre til på nettstedet så vennligst send en e-post med følgende info: Hvilket nettside det er referert i annonsen og hvorfor du mener den type annonse bør blokkeres. Gjerne ta et skjermbilde av den!
Er annonsen for stor eller ødeleggende for opplevelsen på nettstedet så ta kontakt med å sende et skjermbilde og hvilken type enhet du opplevde det på (iPhone 6s, Samsung Tab 9,7″ etc). Det viktigste er at skjermstørrelsen blir oppgitt.

Utgifter med nettstedet og kort beskrivelse

-Domene og webhotell
Domeneavgift for www.bnytt.no og www.bowlingnytt.no og webhotell på 200gb, 2gb ram og 4xCPU for hurtig et nettsted. Koster 839kr det første året.

Jetpack
Overvåker nettstedet 24 timer i døgnet og sørger for å sikkerhetskopiere alt innhold i tilfelle hacking. Oppdager linker som leder til farlige nettsteder og automatisk fjerner dem. Koster $99 i året og det er planlagt å oppgradere fra premium til professional som koster $299 i året en gang i fremtiden.

-Yoast
Søkemotoroptimalisering mot Google, Bing osv. Leter etter linker som ikke virker og kobler dem opp mot en relatert artikkel eller en annen side som BowlingNytt bestemmer. Koster $69 i året.

-Visual Composer
Verktøy som løftet utseendet på nettsiden betraktelig. Koster $39 i året.

-Tema
Et tema designet for WordPress er kjøpt fra tredjepart, sammen med oppdateringer av fremtidige sikkerhetshull. Ble kjøpt på «Black Friday tilbud» og kostet $38 i en engangsavgift.

Håper du vil tillate annonser på bnytt.no